Idræt på Tvœrs

Innovation, iværksætteri og samarbejde i lokalsamfundet

En konference om Danmarks nye idrætslandskab.

Hvordan kan vi skabe idræt og motion på tvœrs af samfundet og involvere flere udbydere og samrbejdspartnere og derved få flere mennesker active

26. oktober 2016, Grøndal MultiCenter, København

Denne konference drejer sig ikke om strategier og politik,

men om praktiske eksempler på, hvordan vi kan skabe idræt på tværs.

Sammen med:

Konference Baggrund

 

Den danske idrætssektor er under forandring, og forandringen kan betyde, at flere ændrer deres forhold til idræt. Samtidig påvirkes vores liv af familiemønstre, arbejde og uddannelse, sociale medier m.v. De frivillige foreninger skal agere i en ny dagsorden, som måske – måske ikke – kalder på en ny måde at drive forening på.

Konferencen vil fokusere på områder som:

 

  • Hvordan idrætsverdenen kan blive bedre til at engagere mennesker på deres betingelser, lytte til deres liv og tale deres sprog?
  • Hvordan skal vores faciliteter designes, finansieres og ledes i dette nye idrætslandskab?
  • Hvordan kan de mere initiativrige grupper og foreninger bygge eller overtage deres egne faciliteter og drive dem på en innovativ og rentabel måde?
  • Hvordan kan vi blive bedre til at tilfredsstille de betingelser, som ungdomskulturen stiller til træning og fysisk aktivitet?
  • Hvordan kan vi få flere af vores idrætsforeninger til at blive knudepunkter I deres lokalsamfund?
  • Hvordan bliver kommunerne bedre til at inkludere og støtte andre organisationer, foreninger og grupper end de traditionelle for at få flere mennesker mere aktive?
  • Hvordan kan vi blive bedre til at tiltrække nye og mere idrætssvage samfundsgrupper?
  • Hvordan kan vi udvide samarbejdet mellem idræt og områder som sundhed, uddannelse, politi, og integration?
  • Hvordan skal traditionelle sportsgrene som badminton og håndbold reagere på disse udfordringer? Hvordan kan den traditionelle forening forny sig?
Hvem er konferencen for:

Specialforbund, kommuner, idrætsforeninger, idrætsiværksættere, lokalsamfundsgrupper, uddannelsesinstitutioner, idrætsorganisationer, kommercielle idrætsudbydere, eventsarrangører.

Lad os høre fra dig

Uanset om du gerne vil lære mere om Idræt på Tværs konferencen, have en snak om hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe mere spændende idræt eller du vil tilmeldes til at modtage vores e-nyhedsbrev, så send os en mail