Tre et-dagsseminarer for alle dem
der arbejder med at gøre de inaktive aktive

Det er generel accepteret, at idræt og motion kan have en række positive indvirkninger på vores fysiske og psykiske helbredstilstand. Fysisk aktivitet modvirker overvægt, hjælper os til at socialisere, engagerer mennesker i deres lokalsamfund, hjælper sundhedsvæsenet til at engagere udsatte befolkningsgrupper for bare at nævne nogle få fordele.

Men der er stadig en række befolkningsgrupper som ikke er fysisk aktive nok. Der er mange grunde til dette og der findes da en række projekter som på forskellig måde forsøger at få gang i disse grupper, som kan være meget svære at få gang i. Det er da også sådan at mange af disse initiativer er ikke succesfulde, men nogle er.

Nu bringer Akademiet for Aktivitets skabere erfaringerne fra de succesfulde projekter fra en række lande sammen og giver kommuner, fitnessinstruktører, specialforbund, idrætsiværksættere, skoler, trænere og andre udbydere af idræt og fysisk aktivitet mulighed for at udvikle deres viden og forbedre deres initiativer.
Dette innovative, spændende og interaktive et-dagsseminar giver deltagerne Virkelige succeshistorier, eksempler og værktøjer du kan bruge – her og nu.

 

Der er fem kernemoduler på seminaret: